Libertex Demoaccount

Работа со Libertex Demoaccount

Тргување со демо сметка
Како да плаќаат за сметка Libertex трговија
Што треба да знаете пред да се тргува со Libertex
Што е мултипликатор?
Која е цената на занаети во Libertex терминал?

Libertex Demoaccount

Тргување со демо сметка

Вашиот демо сметка е верзија обука на вашиот живеат сметка, каде што може да се тргува со виртуелни пари и вистински инструменти без да се ризикува вашите сопствени пари.

Кои се предностите на демо сметка?
– Отворете го веднаш и започне тргување.
– Вие сте обука на истата интернет терминал, каде што трговијата во живо, исто така, се одвива.
– Постојат голем број на инструменти од кои може да се практикуваат секој еден за трговија.
– Автоматски ќе се кредитираат со сума од слободен виртуелни пари кои можете да го користите колку што сакате.
– Не постои ризик за вашите сопствени пари.

Како да се отвори демо сметка:
– Кликнете на “Регистрирај се на сметка”
– Заврши едноставна форма (мора да биде 18 години или постари).
– Логирајте се за да вашите податоци демо сметка за најава на Libertex и воз во секое време.

бесплатна демо сметка е безбеден начин да се истражуваат на финансиските пазари.

Libertex Demoaccount

Како да се плати за Libertex тргување сметка

1. Најавете се со вашето корисничко име и лозинка на Libertex. Ако не веќе имате сметка, едноставно одберете една
2. Кликнете “Депозит на вашата сметка”
3. Изберете начин на депозити и внесете го износот. Потоа кликнете на "Да се ​​плати»
4. Во зависност од вашата банка, тоа може да биде потребно да се потврди на вашата исплата повторно
5. Завршено! Ќе бидат известени за резултатите од работењето

Што треба да знаете пред да се тргува со Libertex

Механизмот за трговија на Libertex е уникатна. Сите тешки аспекти на трговијата се конфигурирани за вас во комерцијални терминал, на пример, вие не треба да знаат какви било финансиски термини како се шири и многу да се започне тргување.

Да тргуваат со акции, индекси или други инструменти, мораш:
– Отвори комерцијални сметка на Libertex (1-2 минути)
– Логирајте се за да интернет терминал Libertex или преземете мобилен стан од Libertex
– Изберете инструмент (на пр евра / долари) која сакате да тргуваат и кликнете на “слободна трговија”
– Наведете трговијата износот и вредноста на повеќекратниот во прозорецот трговија
– Се постави лимит на билансот на успех (ако сакате)
– Изберете насока на инструментот (Размислете за купување = цена оди нагоре или ПРОДАЖБА = цена оди надолу) и вашиот трговија е подготвена.

Што е мултипликатор?

Мултипликатор е коефициент се користи за управување со ризик во трговијата со различни инструменти за тргување. Се одредува како трговски промени во однос на промената на цената.
Коефициентот може да има вредност на 1 до 500.

За да се зголеми профит потенцијал во трговијата:

– Во трговија прозорец, постави вредност поголема од 1 во «Класер» поле (на пример, 7). Во овој случај, ризиците, исто така, се зголеми пропорционално.
Кога тргување со $ 1,000 и мултипликатор од 7, што всушност се зголеми вашиот тргување износот што треба да $ 7,000. $ 1,000 × 7 = $ 7,000.

Важно: Потенцијални профитот и загубите во вашиот тргување ќе се промени пропорционално во зависност од вредноста што е наведено во мултипликатор.

Libertex Demoaccount

Која е цената на занаети во Libertex терминал?

Занаети во Libertex терминал се извршува во средниот курс.

Средниот курс е просечната цена на тековната понуда (најдобра цена на купувачи) и цената на понудата (најдобра цена продавачот). Сепак, бидејќи некои цени за берзата производи имаат минимална цена текови, кои се утврдени од страна на самите размена, нашата средна цена не може да биде точно на просекот на понудата и продажни цени. Се заокружува на најблиската вредност не е дозволено.


Libertex Demoaccount