Tregtia me Libertex

Libertex CFD

Libertex – Simple Platforma User-friendly interface dhe analiza e tregut të ju ndihmojë për të marrë vendime më të mira. Sigurimit Paratë tuaja është i sigurt me zbatimin më të mirë të tregtimit të 2018. Cross Platform Përvoja, Trade duke përdorur një platformë për çdo pajisje.

më i lartë 3 Arsyet për të tregtisë me Libertex:

app libertex

përhapet – 0
zbritje Komisioni për tregtarët të reja – 50%
MultiplierUp të – 1:500

Pse Libertex komisioner

broker Libertex vepron që nga viti 1997. Kjo është një markë ndërkombëtare me mbi 20 vite eksperience. konsumatorët Libertex po vijnë nga 110 vende të botës. Gjatë operacioneve të saj Libertex ka fituar 30 çmime ndërkombëtare nga revistat financiare dhe institucionet për cilësinë e tij mbështetje të konsumatorëve dhe zgjidhje të reja të teknologjisë.

2.2M klientët në mbarë botën
170 Pasuritë tregtueshme
27 vendet mbuluara
20 Vjet në treg
30 Awards ndërkombëtare
700 punonjësit

Libertex Platforma Trading është një nga web dhe mobile platformat më të mira për tregtimin efektiv me asetet e ndryshme financiare: cryptocurrencies, rezervat, monedhat, tregues, dhe mallrave të tilla si ari, vaj dhe gaz.

asetet Trading

Hidhni një sy në asetet më të njohura në platformë tregtare Libertex. Tregtarët zgjedhin këto për shkak të luhatshmërisë dhe potencialin e fitimit. Zgjidhni një si dhe të fillojnë tregtare atë menjëherë.

cryptocurrencies
Mënyra më moderne të tregtisë vetëm një klik larg. Zgjidhni mes Bitcoin, dhe një gamë të gjerë të altcoins. Për shkak të popullaritetit tarifë broker këtyre instrumenteve "është ulur me 50%. A nuk mendoni dy herë. Filloni tregtare ato tani.

metalet
Të ndjehen si duke investuar? Zgjidhni asetet ju lehtë mund të parashikojnë. Lajme dhe Parashikimet brenda platformës do t'ju ndihmojë të kuptoni se si Silver, Ari apo brent do të lëvizë. Marr një dhe të fillojnë të investojnë me të ulët si $5.

Forex
palë të monedhës janë ndër asetet më të paqëndrueshme në treg. A e dini se kush është George Soros? Ai është bërë i pasur me tregtimin e monedhës. Ju mund ta bëjë atë sa më të mirë. Filloni tani në EURUSD, USDCHF apo në ndonjë palë tjetër të monedhës Libertex ka për të ofruar.

Stoqet
Në Libertex ju do të gjeni mbi 50 CFDs aksioneve me luhatshmëri më të lartë në treg. Patate të skuqura blu e tregun e SHBA dhe rezervat më të njohura nga Amerika, Amerika Latine dhe Evropa presin. Tregtisë ato tani.

Vaj dhe gaz
Të ndjehen si duke investuar? Zgjidhni asetet ju lehtë mund të parashikojnë. Lajme dhe Prediction brenda platformës do t'ju ndihmojë të kuptoni se si Brent papërpunuar apo Gold, Silver do të lëvizë. Marr një dhe të fillojnë të investojnë me të ulët si $5.

Tregues
Feel evropiane, Ekonomitë aziatike dhe amerikan me të lartë kryerjen indekset e aksioneve. Zgjidhni shumëllojshmëri të indekseve për të investuar në: nga ne SP500 në TA25 izraelit.

bujqësi
ndjenja konservatore? Provoni tregtare CFD bujqësore. luhatshmëri të ulët dhe parashikueshmëria bëjnë këto asete të mëdha për të investuar afatgjatë me profitabilitetit të lartë.

Libertex

mësoj. praktikë. tregtisë. Si për të filluar tregtare?

Mëso bazat tregtare me një kurs fillestar tregtare. Mëso më shumë