Libertex Demoaccount

Punojnë me Libertex Demoaccount

Tregtare me një llogari demo
Si për të paguar për një llogari Libertex Tregtisë
Çfarë duhet të dini para se të tregtare me Libertex
Çfarë është një shumëzues?
Çfarë është çmimi i tregton në Libertex Terminal?

Libertex Demoaccount

Tregtare me një llogari demo

Llogaria juaj demo është një version trajnimi i llogarisë tuaj të jetojnë, ku ju mund të tregtisë me të holla virtuale dhe instrumenteve të vërtetë pa rrezikuar paratë tuaja.

Cilat janë avantazhet e një llogari demo?
– Të hapur atë menjëherë dhe të fillojnë tregtare.
– Ju jeni të trajnimit në të njëjtën terminal në internet, ku tregtia jetojnë edhe ndodh.
– Ka një numër të instrumenteve nga të cilat ju mund të ushtrojë çdo një për tregtinë.
– Ju automatikisht do të kreditohet me një shumë e parave të lirë virtuale që ju mund të përdorni si ju dëshironi.
– Nuk ka asnjë rrezik për paratë tuaja.

Si për të hapur një llogari demo:
– Klikoni mbi “Regjistrohu një llogari”
– Plotësoni formularin e thjeshtë (ju duhet të jetë i 18 vjeç ose më të vjetër).
– Identifikohu për të Demo dhënat tuaja të llogarisë të identifikoheni në Libertex dhe të trajnuar në çdo kohë.

Llogaria e lirë demo është një mënyrë e sigurt për të eksploruar tregjet financiare.

Libertex Demoaccount

Si për të paguar për një llogari tregtare Libertex

1. Identifikohu me emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin në Libertex. Nëse ju nuk e keni një llogari, një thjesht hapur
2. Kliko “Depozitë në llogarinë tuaj”
3. Zgjidh metodën e depozitave dhe shënoni shumën. Pastaj klikoni në «Për të paguar»
4. Varësisht nga banka juaj, ajo mund të jetë e nevojshme për të konfirmuar pagesën tuaj përsëri
5. e bërë! Ju do të njoftoheni për rezultatin e operacionit

Çfarë duhet të dini para se të tregtare me Libertex

Mekanizmi i tregtisë në Libertex është unik. Të gjitha aspektet e vështira të tregtisë janë të konfiguruar për ju në terminalin komerciale, për shembull, ju nuk keni nevojë të dini ndonjë kushtet financiare si përhapet dhe shumë për të filluar tregtare.

Të tregtisë në aksione, Indekset ose instrumente të tjera, ti duhet:
– Hapni një llogari tregtare në Libertex (1-2 minuta)
– Identifikohu për faqen e terminalit Libertex ose shkarko app celular nga Libertex
– Zgjidh një instrument (p.sh. EUR / USD) të cilat ju doni të tregtisë dhe klikoni mbi “tregtia e hapur”
– Specifikoni sasinë e tregtisë dhe vlerën e koeficientit në dritaren e tregtisë
– Vendosur kufij fitimit dhe humbjes (nëse dëshironi)
– Zgjidhni drejtimin e instrumentit (BLERJE = çmimi shkon lart ose SALES = çmimi shkon poshtë) dhe tregtia juaj është gati.

Çfarë është një shumëzues?

Një shumëzues është një koeficient përdoret për menaxhimin e rrezikut në tregtinë me instrumente të ndryshme tregtare. Ajo përcakton se sa ndryshimet tregtisë në raport me ndryshimin e çmimeve.
Koeficienti mund të ketë një vlerë prej 1 te 500.

Për të rritur fitimin potencial në tregtinë:

– në dritarja e tregtisë, vendosur një vlerë më të madhe se 1 në fushën «shumëzues» (për shembull, 7). Në këtë rast, rreziqet të rritet në mënyrë proporcionale.
Kur tregtare me $ 1,000 dhe një koeficient i 7, ju në të vërtetë të rritur sasinë tuaj tregtare për $ 7,000. $ 1,000 × 7 = $ 7,000.

i rëndësishëm: fitimet dhe humbjet në tregtinë tuaj potencial do të ndryshojë në mënyrë proporcionale në varësi të vlerës së treguar në shumëzues.

Libertex Demoaccount

Çfarë është çmimi i tregton në Libertex Terminal?

Tregton në Libertex Terminal janë ekzekutuar në shkallën e mesme.

Shkalla e mesme është mesatarja e çmimi aktual i ofertës (çmimin më të mirë e blerësve) dhe çmimi i ofertës (çmimin më të mirë shitës). megjithatë, pasi disa çmimeve për produkte të bursës kanë flukse Çmimi minimal, të cilat janë të përcaktuara nga vetë shkëmbimet, çmimi ynë e mesme nuk mund të jetë pikërisht mesatarja e ofertës dhe kërkoni çmimet. Ajo është rrumbullakuar me vlerën më të afërt e lejuar.


Libertex Demoaccount