Libertex Kontakt

Kontakt Libertex

telefon: +357 22 025 100, E-mail: info@libertex.com

të gjithë Libertex Kontaktet

Adresë:

Të dhëna Investments Ltd.
Gladstonos dhe Karaiskaki Rruga, nga 31
Limassol 3032, Qipro

Faqja e internetit: libertex.com

shërbimi ndaj klientit: E-mail: help@libertex.com

Libertex Numri Kontakt: + 357 22 025 100


Libertex Ndihmë dhe Mbështetje

Kontaktet Libertex e Departamentit të Shërbimit të Klientit

Na kontaktoni në çdo kanal të përshtatshëm për ju për të marrë një konsultim në internet:

Është falas. Flash ® Player nevojshme.


Libertex Kontakt

Libertex Kontakt Fgjarpër

shërbimi ndaj klientit: tel. +357 22 025 100, E-mail: help@libertex.com

Adresë: Të dhëna Investments Ltd., Gladstonos dhe Karaiskaki Rruga, nga 31, Limassol 3032, Qipro.

Numri i License CYSEC 164/12


Libertex Company

që nga 1997, Libertex ka qenë një ndërkombëtar, besuar markë me më shumë se 20 vjet përvojë në tregun financiar dhe tregtare online. Çdo klient Libertax trajtohet me kujdes të madh dhe ofron një shumëllojshmëri të lartë-shpejtësi të, të besueshme dhe shtet-e-artit-teknologji platforma për të zgjedhur nga.

Duke çuar konsumatorët me një përvojë tërheqës dhe bindëse tregtare, ne kemi ndërtuar një traditë afatgjatë të shërbimit në klasë të parë për shitje. Libertex shërben klientëve nga më shumë se 110 vendet.

Si një nga udhëheqësit e tregut ndërkombëtar në industrinë e, kompania ka marrë përsipër 30 Awards prestigjioze në mbarë botën. Çdo vit forcon pozicionin e saj udhëheqës si në tregjet në të cilat është i pranishëm dhe në tregjet e reja në të cilat ajo operon me produktet e saj të reja dhe shërbimeve.

2.2M – klientët në mbarë botën
170 – asetet tregtueshme
27- vendet e mbuluara
20 – vjet në treg
30 – çmime ndërkombëtare
700 – punonjësit


LIBERTEX është platformë tregtare me besim

James Rodriguez, Libertex Markë ambasador në Amerikën Latine

START TANI TRADING

ose praktikë në Llogaria Demo


Rrezik Warning: Trading leveraged produkte të tilla si CFDs ka rrezik të konsiderueshëm e humbjes dhe mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Tregtimin e prodhimeve të tilla është e rrezikshme dhe ju mund të humbni të gjitha të kapitalit tuaj investuar. Ju lutem klikoni këtu për të lexuar të plotë rrezikut Warning tonë.

LIBERTEX është një platformë tregtare përdorur nga tregues Investimet Ltd. një firmë Qipro Investime e cila është e rregulluar dhe mbikëqyrur nga Letrave me Vlerë dhe Exchange Commission Qipros (CySEC) me numër CIF License 164/12.

© 2018, Të dhëna Investments Ltd


Libertex Kontakt