arsim – Browser Trading Platform Libertex

Çfarë është Libertex

1. Se si të tregtisë në tregjet financiare
2. praktikë: Si për të bërë tregtinë tuaj të parë të suksesshëm
3. Çfarë është shumëzues?
4. Çfarë është Merrni Fitimi?
5. Çfarë është Stop Humbja?
6. Analiza Themelore Shpjegoi (Naftë bruto)
7. Analiza Themelore Shpjegoi (mollë)
8. Analiza teknike: Prezantimi
9. Tre Rregullat e Artë të tregtimit
10. Pse Tregtarët profesionale përdorin Libertex Mobile?
11. Kur A kam të fillojë tregtare me para të vërteta?
12. Çfarë shumën e depozitave për të filluar me?
13. Si për të depozituar?
14. Trading Hours
15. Cilat janë shandanët japoneze?
16. Koha Frames
17. Si për të rritur tregtinë Shuma?
18. Riinvestimit Fitimi juaj
19. Trendet
20. Mbështetje dhe nivelet e rezistencës
21. më i lartë 3 Modele term
22. Modele shandan dhe taktikat Trading
23. Moving Average
24. oscillators
25. News Trading
26. analitikë
27. shumëllojshmëri
28. Blej dhe Hold
29. Ballafaqimi me emocione
30. Capital Management
31. Trading System

1. Se si të tregtisë në tregjet financiare

Shumë njerëz mendojnë se ju duhet të keni një sfond profesional financiar ose një milion dollarë për të tregtuar në tregun financiar, megjithatë, Kjo nuk është thjesht e vërtetë.
Mijëra njerëz të këmbimit valutor çdo ditë, por shumica e tyre nuk mendojnë për atë që ata janë me të vërtetë duke bërë.
Unë jam i sigurt që kanë shkëmbyer valutë para se të shkojnë në një pushim, ndoshta në aeroport nëpërmjet një kabinë këmbimit valutor. Ju do të kishte dhënë disa të holla në një monedhë dhe ka marrë të holla në një tjetër. Çfarë keni marrë përsëri ishte varur mbi normën e konvertimit në kohën.
Le të supozojmë se ndërsa ju ishin me pushime, nuk ishte lajmi se shkalla e papunësisë në SHBA kishte rënë dhe shkalla e dollarit amerikan u rrit me 5%. Kur ju u kthye në shtëpi, ju ndryshuar dollarë përsëri në monedhën tuaj lokale dhe të vënë re se keni bërë një 5% fitim.
Cfare ndodhi? Në terma të thjeshtë ju bëri dy tregton: e parë kur keni blerë dollarë amerikanë, e dyta kur ju shitur ato dhe i bëri 5% fitim.
tregtarët profesionale bërë tregton të ngjashme, megjithatë, në vend të duke u zhvilluar në një kabinë këmbimit valutor në aeroport, ata të bëhet përmes lehtë për t'u përdorur në internet platformën Libertex, në telefonat e tyre celular, tableta dhe PC. Tregtarët të mësojnë se si të parashikojnë lëvizjet e çmimeve, në mënyrë për të fituar para në mënyrë të rregullt.

2. praktikë: Si për të bërë tregtinë tuaj të parë të suksesshëm

Le të shohim së bashku se si ju mund të fitojnë nga tregtare në tregjet financiare.

Të gjithë ju do të duhet të 5 minuta nga koha juaj, një llogari demo me $5,000, dhe dy palë të monedhës, EUR / USD dhe USD / CHF.
Këto çifte bëjnë shembuj të mirë si normat e tyre të këmbimit ndryshojnë mjaft shpesh, dhe ju mund të bëjë një fitim prej tyre në vetëm 5 te 30 minuta. Ju nuk do të duhet të presin që të kthehen nga pushimet.

Le të fillojmë!
1. Zgjidhni EUR / USD nga lista e aseteve dhe të hapur një tregti buy. Le të investuar $500 me një 100 shumëzues si një shembull.
2. Hapur një tregti me USD / CHF si një aktiv, përdorin të njëjtin shumëzues dhe të njëjtën sasi e investimeve.
Për çdo tregti, ndërmjetësi do të paguani një tarifë të vogël (në të njëjtën mënyrë që një bankë do të ngarkuar komisioni për një shkëmbim të monedhës). Ju do të shihni këtë tarifë në dritaren e tregtisë. Megjithatë ndryshe nga banka, Komisionet ndërmjetësi janë shumë më të ulëta.
3. Pasi të dy tregton janë të hapura, prit për 5 minuta duke shikuar degën tuaj’ rezultat.
4. Kur fitimi i parë i tregtisë tejkalon humbjet e dytë tregtare, ose dy tregton janë në të holla, mbyllur si për të kyçur në fitim tuaj.
Nëse keni hapur dy tregton siç shpjegohet këtu dhe ende nuk mund të shoh ndonjë fitim, mos u shqetësoni. Nëse tregu është i qetë, ju nuk mund të shihni një ndryshim, kështu që të lënë atë të hapur një kohë.

Në rastin tonë, Fitimi USD / CHF tejkalon EUR / USD humbje. Le të mbyllë dy tregton për të marrë disa të ardhura në llogarinë.

Ne kemi fituar vetëm fitim në USD / CHF në vetëm disa minuta, pa analizë whatsoever.

3. Çfarë është shumëzues?

Një koeficient është një nga mjetet më të mëdha në tregtarët profesionale. Kjo ju lejon për të rritur potencialin e fitimit Tregtisë suaj.
Si punon? Është shumë e thjeshtë.
Le të supozojmë që ju të blerë EUR / USD, shuma e juaj e investimeve është $50, dhe shumëzues juaj është një. Në qoftë se çmimi shkon deri 10%, fitimi juaj do të jetë $5 ($50 x 10%).
Megjithatë në qoftë se në vend të një që ju të specifikojë 20 si një shumëzues shuma e juaj e investimeve do të rritet në $1,000 ($50×20).
Siç mund ta shikoni, fitimi juaj është shumëzuar me 20, dhe kjo është se si punon shumëzues.
Kjo është si shpejtësinë e një makine: aq më e madhe është, Më shpejt që ju të arritur destinacionin tuaj. megjithatë, me shpejtësi të lartë sjell me vete shumë të rrezikut. Kjo është arsyeja pse çdo shofer makinë zgjedh një shpejtësi e cila është e mirë për veten e tyre në varësi të përvojës së tyre, Gjendja sipërfaqe rrugore dhe kodin e trafikut.
Për tregtarët rishtar, Ne rekomandojmë përdorimin e një koeficient minimal, e cila është e barabartë me 1, në mënyrë që të shmangen rreziqet në rast se tregu lëviz kundër jush.
Si ju fitojnë aftësi dhe përvojë, ju gjithashtu mund të rrisë shumëzues tuaj.
Vazhdo në mësim tjetër për të mësuar se si të menaxhojnë në mënyrë efektive rreziqet tuaj duke përdorur rendin humbje të ndaluar.

Libertex Demoaccount

4. Çfarë është Merrni Fitimi?

Merrni Fitimi është një urdhër në pritje që automatikisht flokët-në fitim të një tregtarit.

Kur për të përdorur Merrni Fitimi:
• Lejon të imagjinoni se ju doni të lënë një tregti të hapur një për disa orë dhe nuk mund të jetë vazhdimisht monitorimin lëvizjen e çmimeve. Në këtë rast, ju thjesht vendosni një qëllim të marrë fitim dhe pjesa tjetër e siguroi ndërsa ju kreu jashtë për të parë një film.
• Le të imagjinojmë se ndërsa ju jeni të shikuar filmin lëvizjet e çmimeve të aktivit në një mënyrë të favorshme. Një mënyrë të marrë fitim të vendosur paraprakisht do të bllokoj-në fitimin nga automatikisht mbyllur pozicionin tuaj, pasi aktivi arrin një normë të favorshme, kështu që ju të bëni një fitim, ndërsa keni shikuar filmin tuaj.

Këtu është një shembull se si për të vendosur një rend të marrë fitim:
• Ju hapur një tregti EUR / USD të blerë në 1.0620
• Ju investuar $500 me një shumëzues e 100
• Kontrolloni tabelë për çmimin kulmin më të fundit të aktivit. Në rastin tonë, është 1.0745.
• Merrni juaj mënyrë Fitimi duhet të vendoset vetëm nën çmimin maksimal, në rreth 1.0725
• Për të vendosur një urdhër të marrë fitim për këtë kuotë, së pari të hapur një tregti me aktivin dhe pastaj të shkoni në degën e mia
• Zgjidhni tregtinë EUR / USD Ju keni hapur vetëm dhe klikoni mbi të
• Zgjidh Cituar nga humbje të ndaluar / Merr menu Fitimi
• Në fushën marrë fitim, vendosur vlerën tuaj të dëshiruar, 1.0725 në rastin tonë, dhe klikoni në Ruaj

Tani ju nuk keni për t'u shqetësuar në lidhje me ndryshimet e çmimeve të aktivit dhe nuk do të duhet të shpenzojnë orë monitorimin Listat tuaj. Kur niveli fitimi juaj objektiv është arritur, tregtia juaj do të mbyllet automatikisht, dhe të ardhurat tuaja do të depozitohen menjëherë në llogarinë tuaj tregtare.

5. Çfarë është Stop Humbja?

Stop-Loss është një urdhër në pritje të përdorur nga tregtarët për të minimizuar rreziqet.
Gjatë analizimit të tregut, tregtarët mund të keqinterpretojnë lëvizjen e çmimeve të aseteve dhe të pësojë humbje. Për të zbutur sasinë e humbjes potenciale, një tregtar mund të vendosur kufizime të caktuara të rrezikut bazuar mbi situatën e tregut.

Kjo ju kursen pasur nevojë për të monitoruar Listat për periudha të zgjatur kohe dhe mund të hiqni elementin emocional kur marrin vendime të rëndësishme tregtare. Një mënyrë Stop-Loss gjithashtu ju lejon për të lënë ekranin tuaj për të shkuar dhe të shikojnë një film me njohuri shuma e juaj e rrezikut është e mbuluar.

Këtu është një shembull se si për të vendosur një urdhër stop-humbje:
• Ju hapur një tregti EUR / USD të blerë në 1.0605
• Ju investuar $500 me një shumëzues e 100
• Për të vendosur një urdhër stop-humbje në mënyrë korrekte, kontrolloni tabelë për çmimin rënien më të fundit të aktivit. Gjej çmimin minimal.
• juaj rendit Stop-Loss duhet të vendosen vetëm nën çmimin minimal, në rreth 1.0580
• Për të vendosur një urdhër stop-humbje për këtë kuotë, së pari të hapur një tregti me aktivin dhe pastaj të shkoni në degën e mia
• Zgjidhni tregtinë EUR / USD Ju keni hapur vetëm dhe klikoni mbi të
• Zgjidh Cituar nga humbje të ndaluar / Merr menu Fitimi
• Në fushën e humbje të ndaluar, vendosur vlerën tuaj të dëshiruar, 1.0580 në rastin tonë, dhe klikoni në Ruaj

Tani ju nuk keni për t'u shqetësuar në lidhje me ndryshimet e çmimeve të aktivit dhe nuk do të duhet të shpenzojnë orë monitorimin Listat tuaj. rreziqet tuaja janë llogaritur dhe të marrë kujdesin e.

6. Analiza Themelore Shpjegoi (Naftë bruto)

Çmimet papërpunuar po ndryshojnë vazhdimisht, ata janë të ndikuar nga vendimet e OPEC-ut, konfliktet e Lindjes së Mesme, rrit prodhimin në Iran dhe shumë faktorë të tjerë.

Si nje shembull, le të marrin lajmin e publikuar në janar 2016: Rusia dhe OPEC për të shkurtuar Prodhimi bruto të naftës për të ndaluar të shesin-off.

më shkurt 16, 2016, OPEC dhe Rusia sukses të vërtetë në prodhimin e ngrirjes së papërpunuar.

më shkurt 17, Çmimi i naftës së papërpunuar u hodh nga $32.29 te $34.31 (6.3%). Për të ardhshëm 20 ditë, çmimi mbajtur në rritje, dhe në mars 7, ai arriti $40.76, një rritje prej 26.2%.

lajme të thyer duke përfshirë njoftimet dhe marrëveshjeve të rëndësishme të shfaqen çdo ditë. Dikush mund të shikojnë ato në TV ose internet. ngjarje të tilla ekonomike mund të konsiderohen si sinjale tregtare; duke i analizuar ato, ju mund të parashikojnë nëse çmimi do të rritet ose të bjerë.

Marrja e tregton përmes kësaj qasjeje është i njohur zakonisht si analizë themelore.

7. Analiza Themelore Shpjegoi (mollë)

Një ngjarje e pritur gjatë, të tilla si lirimin e një iPhone të ri, iPad, apo MacBook, mund të shkaktojë rradhë të gjata në dyqane. Kjo kërkesë, nga ana e tij, mund të ndikojë në një rritje dramatike në çmimin e stoqeve Apple.
Kjo paraqet një mundësi të madhe të fituar për çdo tregtar të suksesshëm.

Le të marrin një shembull. në shtator 7, 2016, iPhone i ri 7 u prezantua për publikun.
Të njëjtën ditë, rezervat Apple u rrit nga $107 te $115.

Kjo ngjarje ishte e mbuluar në të gjitha portalet e lajmeve, kështu që të gjithë (ka shumë të ngjarë, duke përfshirë edhe ju) do të kishte njohur në lidhje me të.

copa të tilla të lajmeve në lidhje me të markave më të njohura, produktet dhe shërbimet (Facebook, Microsoft, Google, Tesla, etj) janë lëshuar çdo ditë, në internet dhe në TV. Secila nga këto ngjarje është një sinjal tregtare që mund të ju ndihmojë për të bërë një fitim të mirë.

Trades bazuar në lajme dhe ngjarje janë zakonisht të referuara si analizë themelore, një nga strategjitë më të njohura tregtare.

Libertex Demoaccount

8. Analiza teknike: Prezantimi

Për të marrë vendime të informuara tregtare, të tilla si nëse për të blerë ose për të shitur një aktiv, ju keni nevojë për të analizuar çmimet e tregut. Për lehtësinë tuaj, këto çmime janë të visualized në formë të Listat.

Në qoftë se ju komplot një tabelë temperaturës atmosferike në dy pika dhjetore, ju do të shihni qartë periudha kur temperatura ishte e qëndrueshme, i.e. kur ajo u luhat në një gamë të ngushtë në mes të stinëve dhe pastaj rritur ndjeshëm në verë dhe ka rënë në dimër.

Çfarë ka ndodhur në të kaluarën do të ndodhë në të ardhmen – ky koncept është po aq i zbatueshëm për temperaturave si ajo është për tregjet financiare. Kjo është në fakt thelbi i analizave teknike.
Le të marrin një nga mjetet më të njohura të analizës tech, Mbështetje dhe Rezistenca, si nje shembull.

Kur çmimi shkon deri dhe papritmas shfuqizon drejtimin, sikur goditur një mur, është koha për të shitur.

Kur çmimi bie dhe pastaj papritmas kthehet deri, si një topi kthehet deri tek kati, kjo është një sinjal i mirë për të shkuar të gjatë.

Duke përdorur platformën tonë tregtare, ju mund të komplot linja shtesë në një tabelë për të zbuluar prapësimit, ose përdorin indikatorët që i japin të blejnë dhe shesin sinjale.

9. Tre Rregullat e Artë të tregtimit

Të tregtisë me sukses dhe të sigurt, vetëm ndiqni këto tre rregullat e arta!

Gjithmonë përdorni tregtare prirje. Kujtoni thënien: Trendi është miku juaj! Nëse ju shihni se çmimi është duke lëvizur në mënyrë të qartë në një drejtim të caktuar, tregtisë në këtë mënyrë. Është gjithmonë e lehtë për të drejtuar nga era!

Le fitimet tuaja rritet, duke kufizuar humbjet tuaja. fitimet tuaja duhet të kalojë humbjet tuaja, është kaq e thjeshtë! Kjo është e njëjtë si në jetën e vërtetë: fitojnë më shumë, shpenzojnë më pak. Juaj raporti risk / shpërblim duhet të jetë 1:2… ose më shumë!

Këtu është rregulli i tretë: Menaxhuar paratë tuaja. Kur ju jeni vetëm duke filluar për të tregtisë, përdorin sasi të investimeve dhe shumëzuesit, kështu që ju nuk mund të rrezikojë më shumë se 2% e bilancit të llogarisë tuaj. Kjo mënyrë, një tregti të pasuksesshme do të jetë më e lirë se sa një biletë autobusi.

Për lehtësinë tuaj, ne kemi zhvilluar Trader Tracker, një mjet shumë i dobishëm që do t'ju ndihmojë të rrinë në këto rregulla, ndërsa ju jeni duke bërë hapat e parë si një tregtar.

10. Pse Tregtarët profesionale përdorin Libertex Mobile?

Të tregtisë me sukses, ju keni nevojë për të analizuar tërësisht tregjet dhe të reagojnë me shpejtësi të sinjaleve që janë dërguar në rrugën tuaj. Terminali Libertex Web do t'ju ndihmojë me analizën, ndërsa Libertex Mobile App bën të sigurt që ju nuk do të humbasë asnjë mundësi tregtare. mbi 80% e tregtarë të suksesshëm përdorin si terminalin Libertex Web dhe app Libertex Mobile.

Mundohuni të imagjinoni skenarin e mëposhtëm: ju keni drejtuar me sukses analiza të tregut në terminalin Libertex Web dhe kanë vendosur për të hapur një tregti, por pastaj ju kishte për të lënë tavolinën tuaj dhe u mbërthyer në një bllokim trafiku, ose ndoshta ju shkoi për të parë një film apo shkoi për të vizituar një mik. Duke përdorur aplikacionin Libertex Mobile ju mund të shpejt të reagojë në të gjitha lëvizjet e çmimeve, ndërsa të qenit larg nga tuaj desktop, i.e. ju mund të tregtisë në lëvizje, kurdo, kudo. Me app Libertex Celular, ju mund të redaktoni pozicionet e hapura, si dhe të hapur tregton të reja dhe të monitoruar rezultatet tuaja në kohë reale. Kjo është veçanërisht e dobishme kur gjendja e përgjithshme e tregut tashmë është e qartë për ju.

Kur ju dëshironi të kalojnë kohë në analizën, marrjen e vendimeve të rëndësishme, terminali Libertex Web është një zgjidhje ideale. Me këtë platformë tregtare, ju keni marrë gjithçka që ju nevojitet në dorë: ratings aseteve, Mjete analizë teknike, dhe lajme të thyer. veç, Platforma jonë web-bazuar ju lejon për të fituar njohuri në ekspertët tanë’ mendimet dhe këshilla para se të hapni një tregti.

Shkarko aplikacionin tonë celular nëpërmjet AndriodMarket ose nëpërmjet AppStore, dhe të përdorin platformën tonë të internetit nëpërmjet shfletuesit tuaj të preferuar.

11. Kur A kam të fillojë tregtare me para të vërteta?

Lejon të krahasojnë atë me të mësuarit për të përzënë një makinë.

Para së gjithash ju duhet të kuptoni teorinë themelore, disa terminologjinë dhe marrëdhënia mes tufë, përshpejtues dhe ingranazhet. Ju duhet të dini se si për të ndryshuar drejtim, për të ndaluar dhe për të shkuar. Ju duhet të jetë në gjendje të përdorin indikatorët tuaj, dritat e tua dhe bri tuaj. Ju gjithashtu duhet për të praktikuar para se kreu jashtë në rrugë publike.

Një qasje e ngjashme mund të përdoret në të mësuarit për të tregtisë.

Ju duhet të kuptoni terminologjinë, si keni arritur fitimin tuaj, kufizojnë humbjet tuaja dhe konceptin e koeficientëve. Ju duhet për të fituar disa praktika me sistemin e tregtimit.

Pasi të keni bërë më lart ju jeni gati për të hapur tregtinë tuaj të parë jetojnë, duke përdorur të holla të vërtetë.

Ndërsa ajo është e mirë për të testuar hapat tuaj të parë duke përdorur një imitues ngarje, ose duke shikuar se si të përzënë videos, asgjë nuk mund praktikuar me një makinë të vërtetë. Praktika me një makinë të vërtetë do t'ju japë pasqyrë, besimi dhe aftësitë për të përmirësuar makinës tuaj.

Nga mësimet tona të mëparshme, ju keni mësuar tashmë anën teknike të bërë tregton. Nëse ju nuk e keni kaloi në një llogari të jetojnë ende, kjo është koha e duhur për ta bërë këtë! Kjo është ajo ku ju do të merrni një të ndjehen vërtetë për rrugën.

12. Çfarë shumën e depozitave për të filluar me?

Juaj i parë Tips Depozitave

1. depozitimin tuaj të parë duhet të mjaftojë për të paktën 20 te 30 tregton. Ky numër i tregton do të ju ofrojë me një nivel bazë të përvojës. Ju lutem vini re se ju duhet një minimum prej $10 për të hapur një pozicion tregtare (ajo është një standard kërkesë të tregut financiar).

2. më e madhe e depozitave tuaj, më shumë tregton mbi pasuritë e ndryshme që ju mund të bëni. Tregtare disa asete të ndryshme në të njëjtën kohë, i njohur si diversifikimit, është një mjet i zbutjes së rrezikut. Nëse disa tregton gjenerojë një humbje, të tjerët mund të gjenerojë një fitim për off-vendosur humbjet tuaja. Nëse ju keni marrë $500 në llogarinë tuaj, ju mund të sigurtë të hapur 5 tregton me asetet ndryshme, investuar $10 në çdo ($50= 10% e depozitave tuaj). megjithatë, me vetëm $100 në llogarinë tuaj, këto 5 tregton do të marrë 50% e depozitës tuaj, e cila është një nivel shumë më të lartë të rrezikut.

3. më e madhe e depozitave tuaj, Strategjitë më shumë tregtare që ju mund të provoni, zgjedhur ato më fitimprurëse dhe më të sigurta që përputhen me stilin tuaj tregtare. Kjo është e ngjashme me pikën më parë në lidhje me diversifikimin e portofolit tuaj nëpërmjet hapjes tregton me pasuritë e shumta. Një strategji tregtare mund të gjenerojë fitim sot, por mund të dështojë nesër, ndërsa një tjetër mund të dështojë sot, por punojnë edhe në të ardhmen. Duke pasur një ekuilibër të llogarisë të lartë ju ofron me ju dhënë mundësinë për të diversifikuar pasuritë tuaja tregtare dhe të tregtisë me rrezik më pak të përgjithshme. Jo të gjitha vezët janë në një shportë.

4. ulët Bilanci Llogaria e juaj, rreziqet më të larta që ju të merrni. Është provuar se tregtarët me bilanceve të llogarisë nën $100 priren të përdorin vlera të shumëfishta që janë shumë të larta, dhe ndërsa potenciali për të fituar është më e lartë, potenciali për të humbur është edhe më e lartë Anasjelltas, depozita të mëdha nga $5,000 të ndihmojë të gjenerojë fitim edhe me një vlerë të ulët shumëfisht. Kjo mënyrë, ju minimizuar rreziqet tuaj dhe për të mbajtur fondet tuaja të sigurt.

Ne u japim këtë këshillë për të gjithë tregtarët e tregut financiar. Ndiqni atë të ketë sukses me Libertex.

13. Si për të depozituar?

Të fillojë tregtare me paratë e vërtetë dhe të korrin fitime reale, ju do të duhet për të financuar llogarinë tuaj të parë. Për ta bërë këtë, ju lutem ndiqni këto hapa të thjeshtë. Nëse jeni duke përdorur Libertex Web ju do të duhet për të kaluar nga një llogari demo për një llogari të vërtetë. Klikimi Invest Real paratë do të ju merr në ekranin e depozitave.

Ju do të jenë në gjendje të zgjedhin një metodë e pagesës (kartë bankare për shembull) dhe do të jetë në gjendje për të hyrë në një sasi në kutinë e dhënë. Pasi ju jeni në ekran depozitave, ju thjesht zgjidhni metoda që ju depozitave dhe të hyjë në një sasi që ju dëshironi për të depozituar.

Nëse kjo është hera e parë financuar llogarinë tuaj, ju do të keni për të verifikuar identitetin tuaj. Vetëm ndiqni këto hapa të thjeshtë për të përfunduar këtë proces. Urime! Tani ju jeni në gjendje të tregtisë me një llogari të jetojnë. Depozitave tani dhe të fillojnë të fituar sot!

Libertex Demoaccount

14. Trading Hours

Secila klasë aset ka orë të veçanta tregtare gjatë të cilit pjesëmarrësit e tregut janë të lirë të tregtisë. Asetet tregtohen në bursat janë në dispozicion për tregtimin e pothuajse gjatë gjithë kohës gjatë ditëve të javës, përveç për disa orë’ pushim. Fundjavave dhe festave të mëdha publike janë ditë off. Monedhat dhe metalet e çmuara janë të tregtohen hëna deri të premten pushim-falas, ndërsa cryptocurrencies janë në dispozicion për tregtimin e 24/7.

dallime të tilla në orët e tregtimit të varet nga oraret individuale të shkëmbimeve të mëdha. Si me dyqane tradicionale tulla dhe llaç-, ju nuk mund të bëni pazar në qoftë se dyqani është i mbyllur.

Për të mësuar rreth orëve të tregtimit:
– Shko në faqen tonë dhe për të gjetur specifikimet e kontratës për klasën e aseteve ju jeni të interesuar në. Këtu ju mund të merrni informacion të detajuar në orë tregtare dhe më shumë.
– Në platformën Libertex, asetet në dispozicion për tregtimin janë shënuar të kuqe, dhe koha e mbetur përpara seancës së ardhshme të tregtimit është treguar.

Për të menaxhuar në mënyrë efektive kohën tuaj, Zgjidh asetet me orë tregtare që janë më të përshtatshme për zonën tuaj kohë.

15. Cilat janë shandanët japoneze?

Shandanët japoneze janë mënyra më e mirë për të kujtoj luhatjet e çmimeve të aseteve.

për shembull, ju keni zgjedhur EUR / USD palë të monedhës dhe të vendosur një 1 orë korniza kohore. Në këtë rast, një shandan i ri do të shfaqet çdo orë dhe të tregojnë se sa çmimi ka ndryshuar gjatë kësaj 1 orë korniza kohore.

Këtu është një shembull se si është formuar një shandan.

Në fillim të orës së, çmimi pasuri ishte në Point 1 – ky është çmimi i hapur. atëherë, ndikuar nga ngjarje të caktuara ekonomike, çmimi zbriti në pikën 2, dhe pastaj deri në pikën 3. Në fund të orës së, ajo u ndal në pikën 4, e cila u bë çmimi i ngushtë.

Zona ndërmjet çmimit të hapur dhe çmimit të ngushtë quhet "Body", dhe linjat vertikale ndërmjet çmimin më të lartë / më të ulët të ditës dhe të trupit quhen "Hijet".

Një shandan gjelbër tregon se çmimi i pasuri ka shkuar deri në një periudhë të caktuar kohore; një shandan të kuqe do të thotë se çmimi ka rënë.

Teknika shandanin ndihmon ndërtimin parashikimet e tregut dhe për të arritur fitimet duke përdorur strategji specifike tregtare.

16. Koha Frames

çmimet e aktiveve luhaten vazhdimisht në treg. Tregtarët mund të monitorojë këto ndryshime në mënyrë kohë reale, Sytë e ngjitur në ekranet e tyre kompjuterike, ose ata mund të shqyrtojë ato në baza ditore apo edhe javore, në varësi të stilit të tyre tregtare.

Një harku kohor prej një tabelë është një periudhë të zgjedhur kohore tregon ndryshimet e çmimeve të aseteve brenda kësaj periudhe. kështu, në qoftë se ju zgjidhni një ditë (1D) korniza kohore në një tabelë shandanit, një shandan do të formojnë çdo ditë. Për të parë datën qiri u gjeneruar, pikë kursorin e miut për qiri në fjalë.

në Libertex, ju mund të zgjidhni të afateve kohore në vijim: nje minute (1M), pesë minuta (5M), nje ore (1H), katër orë (4H), një ditë (1D), nje jave (1W), dhe një muaj (1MN).

Për të tregtimit të ditës, përdorimi 1M, 5M, dhe korniza kohore 1H. Për degën më të gjata, do të ishte e mençur për të përdorur 4H, 1D, ose 1W korniza kohore.

Zgjidh një kornizë kohore të bazuar jo vetëm në kohën e tregtare, por edhe në bilancin e llogarisë tuaj. 1H ose kornizë më të gjatë koha tregton janë më të parashikueshme dhe të besueshme se tregton bazuar në 1M ose 5m korniza kohore. megjithatë, Sa më gjatë që afati kohor, më të larta bilanci i llogarisë tuaj duhet të jetë, në mënyrë që të ju mbrojtur nga luhatjet e tregut afat të shkurtër.

17. Si për të rritur tregtinë Shuma?

Tregu është vazhdimisht në ndryshim. Kjo është arsyeja pse tregtarët nganjëherë luajnë të sigurt dhe të investojnë sasi të vogla, në mënyrë që të zbuten rreziqet. Por çfarë do të bëni kur të keni hapur një tregti në drejtimin e duhur, por shuma e tregtisë është shumë pak për të gjeneruar rendimentin maksimal? Në këtë rast, ju mund të përdorni mjet tonë të rritur tregtinë e shumës që ju lejon për të vënë më shumë para në çdo tregti aktualisht të hapur.

Ja se si funksionon:
Ju keni investuar $1,000 në ari në 1193.88 në një tendencë ndaj rritje dhe të vendosur vlerën tuaj shumëzues në 10.
Në një moment ju shihni se ju keni identifikuar trendin saktë dhe do të donte për të rritur vlerën tuaj të tregtisë, në mënyrë që të gjenerojnë një të jepnin më të madh.

Për ta bërë këtë:
– Zgjidhni tregtisë në fjalë në seksionin Hapur Trades
– Në një dritare të re, Zgjidh Rritja Shuma Trade nga menyja avancuar
– Shkruani shumën që dëshironi të shtoni, për shembull, $1,000, dhe klikoni OK.

Ju do të shihni se shuma e juaj tregtia ka ndryshuar nga $1,000, te $2,000.
Ky funksion ju ndihmon të bëni fitim shtesë, edhe pse ajo gjithashtu rrit rrezikun tuaj në mënyrë proporcionale.

18. Riinvestimit Fitimi juaj

Në mënyrë efektive për të tregtuar në treg, ju duhet të mbani ri-investuar më tej të ardhurat tuaja. Kjo është ajo që ndihmon në arritjen fitim maksimal.

Ju mund të ri-investojë fitimet tuaja jo vetëm kur ju kanë mbyllur tashmë degën tuaj, por edhe ndërsa tuaj "në të holla’ tregton janë ende të hapura.

Për shembull, ju keni investuar $1,000 në EUR / USD palë në 1.0670 në një tendencë ndaj rritje me vlerën shumëzues të 10. Çmimi u ngjit, dhe pozita juaj është "në të holla". Për të përfituar nga të ardhurat tuaja dhe për të marrë fitim të mëtejshme, ju mund të bëni në vijim:
– Zgjidhni tregtisë në fjalë në seksionin Hapur Trades
– Në një dritare të re, zgjidhni Invest Fitimi aktual nga menyja avancuar
– Kontrolloni detajet dhe klikoni OK

Tani ju mund të rrisë fitimin tuaj pa mbylljen e tregtisë. Por harrojnë rrezikun e krijimit të një humbje, nëse trendi ndryshon drejtimin.

19. Trendet

Trendi Termi i referohet një drejtimin e përgjithshëm të çmimit të një aktivi. Një trend mund të jetë në ngjitje, zbritëse, apo banesë. Në qoftë se çmimi është duke lëvizur në një drejtim të caktuar, tregtisë në të njëjtin drejtim. Ajo është gjithmonë e lehtë për të shkuar me valën. Kjo është një nga rregullat e arta të tregtimit të suksesshme.

Për të përcaktuar një trend, shikoni në tabelë të çmimeve:
– Në qoftë se çmimi i bën arrijë më të larta dhe lows larta, kjo është një trend në ngjitje, dhe ju duhet të shikoni për një mundësi për të blerë.
– Në qoftë se çmimi i bën arrijë më të ulëta dhe lows të ulëta, kjo është një trend zbritës, dhe ju duhet të shikoni për një mundësi për të shitur.
– Nëse as është rasti, kjo është një trend sheshtë, dhe ju ose mund të blejnë apo shesin.

Për të projektuar fundin e një prirje, shikoni në mbështetje nëse trendi është në ngjitje, dhe në të rezistencës, nëse trendi është zbritur. Pasi mbështetja ose rezistenca është shpërthyer, ju mund të hapur tregton në drejtim Breakout.

20. mbështetje & Nivelet Rezistenca

Gjithkush e di se çfarë mbështetje dhe nivelet e rezistencës janë. Për shembull, në qoftë se ju jeni duke blerë një makinë, ju do të jetë në kërkim për çmimin më të ulët brenda të njëjtit varg të produktit. Dhe kur të shitur një makinë, ju do të duan për të marrë çmimin më të lartë të mundshme. Në këtë shembull, minimale dhe maksimale çmimet janë mbështetje dhe rezistenca juaj nivelet, përkatësisht.

Në tregtimin financiar, mbështetje dhe nivelet e rezistencës janë përdorur për vendosjen e ndaluar humbjen dhe të marrë urdhra Profit, si dhe për të kapitalizuar mbi mbështetjen dhe rezistencës fryrje dhe strategjitë Breakout.

Kur çmimi i një aktivi arrin nivelin e rezistencës dhe retraces, kjo është një shenjë e sigurt që ju duhet të shesë.
Kur bounces çmimi nga niveli mbështetje, kjo do të thotë që ju duhet të blini. Kjo është se si funksionon strategjia fryrje.

Në qoftë se çmimi shkon përtej mbështetjes apo rezistencës, tregtarët aplikojnë strategjinë Breakout, në pritje se prirja do të vazhdojë.

Nëse ju tashmë keni një tregti të hapur, mbështetje dhe nivelet e rezistencës janë pikat tuaja të referimit për vendosjen e një humbje të ndaluar ose të marrë rendin Fitimi. Për ta bërë këtë:
• Gjeni aktivi të lartë dhe të ulët në tabelë
• Set Merrni Fitimi para mbështetje / rezistencës nivel, dhe Stop Humbja përtej mbështetje / rezistencës nivel.

tregtarët me përvojë kanë shumë truket deri mëngë të tyre.

Libertex Demoaccount

21. më i lartë 3 Modele term

Një tabelë është një mjet analitik që ndihmon tregtarët marrin vendime. Listat kombinime vizualisht të pranishëm të lows e çmimeve të aseteve dhe të arrijë.

Në të njëjtën mënyrë që ju mund të përdorni yjësitë e Arusha e Madhe dhe Arusha e Vogël për të gjetur Star Veriut për të lejuar ju për të lundruar, Listat ndihmojë tregtarët përcaktojnë objektivat e tyre duke u bazuar në luhatjet e çmimeve dhe të vendosur kufijtë fitim.

Për të filluar analizën tuaj tabelë model, nxjerrë Mbështetje dhe Rezistenca linjat, d.m.th., linjat e drejtë që lidhin lows çmimeve përkatëse dhe arrijë.

Në varësi të drejtim të linjave, ka tre chart modelet mëdha:

kanal – linja paralele
trekëndësh – linjat konvergjente
Kokën dhe supet -lines formë një trekëndësh

Emrat e chart modelet nuk janë aq të rëndësishme, si të gjithë Listat janë përdorur në të njëjtën mënyrë. Për të vendosur objektivin tuaj fitim:
– Të matur distancën maksimale në mes të mbështetjes dhe të rezistencës linjave në kartelën tuaj.
– Prisni për një Breakout në një prej linjave.

Hap një tregti në të njëjtin drejtim, me objektiv fitimi është e barabartë me distancën që keni matur.

Së bashku me Listat, ju mund të përdorni të ashtuquajturat shandanët japoneze.

22. Modele shandan dhe taktikat Trading

Analiza shandan model ndihmon të marr kohën më të mirë për çdo tregti në tregjet financiare.

Le të bëjmë një vështrim në modelet kryesore shandanin e tregton bearish:
Hammer është një qiri i pavarur me një trup të shkurtër dhe hije të gjatë
Model The Dark Cloud Cover ka dy shandane ndryshe me ngjyrë, ku qiri dytë mbyllet poshtë në mes të një të parë, por nuk e mbulon plotësisht
The Star Evening është një model tre-qiri, ku një qiri të vogël është i vendosur në mes të dy ato të mëdha direkt të kundërta

Këto modele të rimarrjes aplikohet për çdo lloj të aseteve dhe afati kohor, dhe çdo tregtia fitimprurëse kërkon të njëjtat hapa për të përfunduar.

Për një tregti e duhur bearish:
• të hapur një tabelë shandan 15M për një aktiv të zgjedhur
• të gjeni një nga tre patters ndryshim të përshkruara më sipër
• sa më shpejt që të gjithë shandanët janë formuar, hapur një tregti
• të përcaktojë sasinë e tregtisë dhe vlera shumëzues
• vendosur fitimit dhe rrezikut kufijtë ose të mbyllur tregtinë me dorë, kur një shandan i ngjyrës kundërt është shfaqur në kartelën tuaj

23. Moving Average

Mesataren Moving është një nga mjetet më të njohura të analizës matematike. Ajo është mjaft e thjeshtë për t'u përdorur dhe llogaritet si një çmim mesatar aseteve për një periudhë të caktuar kohore. Mesataret Moving bëjnë tregti e lehtë. Në të njëjtën kohë, ato ofrojnë sinjale besueshme tregtare, kur çmimi është trending.

Për të përdorur duke lëvizur mesataret në praktikë:
– Hapni tabelën e asetit tuaj tregtare, p.sh., EUR / USD, me një harku kohor 1H
– Shto një 'fast’ lëviz mesatare, me periudhën e 6
– Shto një ngjyrë të ndryshme 'ngadalësuar’ MA me periudhën e 24
– Monitorimi i tabelë. Nëse 'fast’ MA kalon 'i ngadalshëm’ një nga lart poshtë, ju duhet të shesë
– anasjelltas, nëse 'fast’ MA kalon 'i ngadalshëm’ njëra nga poshtë lart, ju duhet të blini
– Përdorni Stop Humbja dhe të marrë urdhra fitim ose thjesht mbyllni tregtisë tuaj me dorë, kur një sinjal të kundërt vjen në

Ju lutem vini re se strategjia MA punon më mirë kur çmimi është trending në mënyrë të qartë, dhe nuk mund të punojë siç pritet kur çmimi është duke filluar.

Të përfitojnë pavarësisht nga kushtet e tregut, ju duhet të përdorni mjete shtesë, si oscillators.

24. oscillators

Ndërsa tregtare trend është sigurisht shumë i përshtatshëm, një tendencë të qartë nuk mund gjithmonë të zbulohen lehtë. Kështu që, çfarë mund të bëhet në vend? Në situata të tilla oscillators vijnë në të vërtetë i dobishëm. Oscillators janë tregues të efektshme kur kanë të bëjnë me lëvizjet horizontale ose anash çmimeve.

Një nga llojet më të popullarizuara oshilator është oshilator stochastic që tregon çmimin aktual të aseteve kundër një gamë të çmimeve të kaluar.

Të saktë të përdorur një oshilator stochastic dhe të bëjë një tregti të suksesshme, gjatë një situatë anash tregut:
– Hapni një tabelë orë të një aktivi, për shembull, EUR / USD.
– Shtoje nje 5-3-3 stochastic. Ky tregues ka dy zona: overbought, duke filluar nga 80 te 100, dhe oversold, duke filluar nga 0 te 20.
– Hap një tregti buy kur oshilator lë zonën oversold, dhe një nga linjat e saj është duke kaluar një tjetër.
– Nëse oshilator është jashtë zonës overbought dhe linjat e saj janë kaluar si dhe, por në një drejtim të kundërt, hapur një tregti të shitur.

Ju duhet të mbani mend se oscillators vetëm nuk janë të mjaftueshme për analizën e tregut dhe duhet të përdoret në lidhje me mjete të tjera, të tilla si modele shandan apo mbështetje dhe nivelet e rezistencës.

Libertex Demoaccount

25. News Trading

Tregtare lajmin është një nga strategjitë më të njohura të investimeve afat-shkurtër. Zhvillimet papritur e tregut dhe çmimet skyrocketing të sigurojë një mundësi të shkëlqyer për të bërë fitime fantastike.

Ndër llojet kryesore të lajmeve në tregjet financiare është SHBA situata e punësimit përmbledhje që botohet zakonisht në punën e parë e premte të çdo muaji.

Kjo është se si funksionon kjo taktika të thjeshta:

Tridhjetë minuta para publikimit përmbledhëse të hapur një tabelë të monedhës palë EUR / USD. Vendosni një blej pritje e rendit dhe një shitje në pritje urdhër, vendosjes së tyre respektivisht 0.2 cent mbi dhe nën çmimin aktual. Pa marrë parasysh se cila mënyrë lëvizjet e çmimeve, tregtia juaj do të mbeten të hapura.
Nëse të dy urdhrat bëhet aktive pas lirimit lajmeve, ju duhet të mbyllë këto pozicione dhe për të shmangur të marrë ndonjë hapa të mëtejshëm.
Në qoftë se vetëm një tregtia e hapur, dhe ju jeni 'hipur valën', prisni për një orë për të marrë rezultatet dhe për të hequr rendin tjetër.

26. analitikë

Tregjet financiare janë të ndjeshëm ndaj ngjarjeve globale që ndikojnë në çmimet e aseteve. lajme interpretuar dhe duke e bërë vendime të drejta nuk është gjithmonë e lehtë.

Kjo është arsyeja pse shumë tregtarë përdorin analytics, ose këshilla nga ekspertë të ekonomisë dhe financave që paraqesin lajmin në një të lehtë për të kuptuar rrugën.

Për të përdorur analytics tona, thjesht zgjidhni zonën tuaj të interesit dhe të regjistroheni për email njoftime. Ju do të kthehet në një ekspert në shtytje e një butoni!

Ju do të dërgohet sinjale të përditshme tregtare e gatshme për përdorim të menjëhershëm. në addtion, kërkesa jonë Periscope për smartphones dhe tableta është në dispozicion në anën FXClubOfficial kanal. Kjo do të ju ofrojë Këshilla Video me përshkrime të hollësishme të sinjaleve tregtare dhe analytics përditshme.
Ju do të keni qasje të menjëhershme në informata mbi ndryshimet e tregut dhe të holla-marrjes mundësitë!

27. shumëllojshmëri

Diversifikimi është shpërndarja e kapitalit që ju ndihmon të minimizuar rreziqet e investimeve. Diversifikimi është jastëk të sigurisë një tregtarit kundër zgjedhjes pasuritë gabuar ose udhëzime tregtare.

Ju ndoshta keni dëgjuar thënien, "Mos vënë të gjitha vezët në një shportë." Nëse ju bie në shportë, të gjitha vezët do të thyer, por në qoftë se ju vendosni vezë në disa shporta të ndryshme, dhe një shportë bie poshtë, kjo nuk do të ndikojë në vezë të tjera në shporta tuaja të tjera.

I njëjti parim vlen për të investuar në tregjet financiare. Nëse ju të investojë të gjitha paratë tuaja në një pasuri, dhe ndryshimet e çmimeve nuk janë në favorin tuaj, ju do të pësojë një humbje. Duke investuar në instrumente të ndryshme financiare, ju parandaluar këtë të ndodhë. Humbja juaj e gjeneruar nga një aseti mund të kompensohet nga fitimi nga investimi në vende të tjera.

Ju mund të diversifikuar jo vetëm pasuritë ose instrumente tregtare, por edhe tregjet, sistemet tregtare, dhe rajonet!
Diversifikimi është një gur themeli i teorisë së portofolit dhe "blejnë dhe të mbajë" strategji që do të diskutohet në detaje në një tjetër mësim.

28. Blej dhe Hold

Një tjetër parim tregjet tregtimit financiar është ai i "blerë dhe të mbajë". Ideja është për të blerë një aktiv dhe do ta mbajë atë për një periudhë maksimale kohore. Çmimi më i lartë e aktivit merr, aq më i madh kthimi juaj.

Kjo strategji është përdorur gjerësisht në tregun e pasurive të patundshme, kur njerëzit investojnë në shtëpitë dhe banesat. Por çfarë do të bëni në qoftë se çmimi prona nuk do të shkojnë deri? Si mund të zbutur rrezikun tuaj?

Përgjigja teorisë moderne Portfolio është e thjeshtë: përhapur investimet tuaja! Kjo është ajo që profesionistët referohen si "diversifikimit."

Në këtë rast, edhe në qoftë se çmimi i një aktivi shkon poshtë, fitimi nga investimet tuaja të tjera do të kompensojë atë.

mbaj mend:
– instrumentet e më shumë tregtarë që ju keni në portofolin tuaj, rezultatet më të qëndrueshme investimet tuaja do të japë;
– Sa më gjatë që të mbajë portofolin tuaj, të larta shanset tuaj për kthim të mirë.

29. Ballafaqimi me emocione

Emocionet mund të jetë e vështirë për të përjashtuar nga procesi tregtare, edhe nëse ju jeni tashmë të njohur me dallimin në mes tregtare tallen dhe të jetojnë. Kështu që, si mund të kontrollojnë gjendjen tuaj emocionale, ndërsa tregtare?

Siç e dimë të gjithë, fluturues një aeroplan është një punë shumë e vështirë që përfshin përgjegjësinë serioze. megjithatë, Pilotët kanë listat kontrolluese projektuar posaçërisht për të ndihmuar ata të merren me emergjencat. Qëllimi i një listë është për një pilot për të qëndruar të fokusuar, i organizuar, dhe për të shmangur panikun. listat kontrolluese pilot janë një nga arsyet udhëtimit ajror është mënyra më e sigurt e transportit sot.

Tregtarët duhet listat kontrolluese e tyre shumë. Ju do të kërkojë një plan tregtare apo sistem i cili adreson të gjitha skenarët e mundshëm të zhvillimit të tregut dhe hapat që duhet të marrë.

Për të krijuar planin tuaj tregtare:
• prishen në çdo fazë të gjithë procesin e marrjes së vendimeve tuaja tregtare.
• Mundohuni të parashikojnë të gjitha skenarët e mundshme, si të favorshme dhe të pafavorshme.
• Përcaktoni fitim tuaj të synuar dhe nivelet maksimale të rrezikut të pranueshme, në të cilën ju do të mbyllë tregtisë.

një listë e plotë e tillë të detajuar do të ju ndihmojë të merren me dy emocione kryesore të çdo tregtar - frika dhe lakmia.

Trading juaj do të bëhet më e dobishme dhe më pak stresues.

Libertex Demoaccount

30. Capital Management

Në jetën e përditshme, ne të gjithë përpiqemi për të bërë më shumë para duke i mbajtur spendings tona nën kontroll të rreptë. Profesionistët e tregjeve financiare e quajti atë Capital Management.

Menaxhimi i parave është si ngarje një makinë: ne fillim, ndërsa ne jemi ende të mësuarit, Ne përzënë ngadalë për të siguruar që ne të kontrolluar plotësisht situatën. Me përvojë më të madhe që ne të përzënë më të shpejtë si ne kemi më shumë aftësi.

megjithatë, pavarësisht shpejtësisë tonë të lartë, ne jemi ende në kontroll dhe do të ndjehen të qetë, pavarësisht shpejtësi më të shpejtë.

Të jetë një tregtar i suksesshëm, ndiqni këto hapa të thjeshtë:
• Përdorimi 1 Vlera shumëzues për degën tuaj të parë - kjo do të minimizuar rreziqet tuaj.
• Si të bëheni më shumë përvojë, rritur vlerën shumëzues. Sigurohuni që shumat tuaja tregtare janë të tilla që ju kurrë nuk e humbni më shumë se 2% e kapitalit tuaj.
• Vendosni ndaluar humbjen tuaj dhe të marrë vlerat Profit në mënyrë që kthimi juaj në raport rrezikut është gjithmonë 2 te 1 ose më e madhe. Në këtë mënyrë, ju do të mbani të bërë para, edhe në qoftë se numri i tregton tuaj pasuksesshme tejkalon numrin e atyre tuaj fitimprurëse.

Vëzhgoni këto rregulla dhe të shikojnë paratë tuaja të rritet!

31. Trading System

Një sistem tregtare është një sërë rregullash dhe udhëzimesh për marrjen e vendimeve tregtare. Deri tani ju duhet të dini të mjaftueshme për të zbatuar një qasje sistematike.

Rishikoni gjithçka që ju keni mësuar në mësimet tona dhe për të krijuar vetë sistemin tuaj tregtare. Ju mund të kombinohen metoda të ndryshme të analizës, por ju nuk duhet të përdorin ato të gjitha. mbaj mend: Thjeshtë një sistem tregtare, aq më mirë funksionon!

Ju gjithashtu mund të përdorin sisteme të gatshme tregtare të zhvilluara nga ekspertët tanë të Akademisë. Këto sisteme ofrojnë rendimentet e larta dhe rreziqe të ulët, dhe më e rëndësishmja, ata janë testuar me kalimin e kohës në mjedisin e vërtetë tregtare.

Pavarësisht nga ajo që ju vendosni të bëni, të mbajtur praktikuar duke përdorur llogarinë tuaj jetojnë. Ju nuk do të bëjë ndonjë fitim nëse ju në të vërtetë të tregtisë!

Fillojë tregtare me vlerën shumëzues të 1, kështu që edhe në qoftë se sistemi juaj tregtar nuk është i përsosur dhe gabime do të ndodhë, ju ende do të kurseni paratë tuaja për degën e mëtejshme të suksesshme.

Hidhen në mundësitë e tregjeve të ofrojë, provoni qasje të ndryshme, sinjale tregtare testi, dhe ju përfundimisht do të gjeni vet rrugën tuaj unik për të fituar para në tregjet financiare.

Trading Platform Libertex

1. Se si të tregtisë në tregjet financiare
2. praktikë: Si për të bërë tregtinë tuaj të parë të suksesshëm
3. Çfarë është shumëzues?
4. Çfarë është Merrni Fitimi?
5. Çfarë është Stop Humbja?
6. Analiza Themelore Shpjegoi (Naftë bruto)
7. Analiza Themelore Shpjegoi (mollë)
8. Analiza teknike: Prezantimi
9. Tre Rregullat e Artë të tregtimit
10. Pse Tregtarët profesionale përdorin Libertex Mobile?
11. Kur A kam të fillojë tregtare me para të vërteta?
12. Çfarë shumën e depozitave për të filluar me?
13. Si për të depozituar?
14. Trading Hours
15. Cilat janë shandanët japoneze?
16. Koha Frames
17. Si për të rritur tregtinë Shuma?
18. Riinvestimit Fitimi juaj
19. Trendet
20. mbështetje & Nivelet Rezistenca
21. më i lartë 3 Modele term
22. Modele shandan dhe taktikat Trading
23. Moving Average
24. oscillators
25. News Trading
26. analitikë
27. shumëllojshmëri
28. Blej dhe Hold
29. Ballafaqimi me emocione
30. Capital Management
31. Trading System

Browser Trading Platform

platformë shfletues tregtare

Browser Trading Platform Libertex


 

← Glossary Libertex Libertex Trading →