Трговија со Libertex

Libertex CFD

Libertex – Едноставна платформа User-friendly интерфејс и анализа на пазарот да ви помогне да направите подобар одлуки. Безбедност Вашите пари е безбедно со најдобрите трговски примена на 2018. Крст платформа искуство, Трговија со користење на една платформа за било кој уред.

Врв 3 Причини да се тргува со Libertex:

стан libertex

се шири – 0
попуст Комисијата за нови трговци – 50%
MultiplierUp да – 1:500

Зошто Libertex брокер

Libertex брокер работи од 1997. Тоа е меѓународен бренд со над 20 години искуство. Libertex клиенти доаѓаат од 110 земји во светот. Во текот на своето работење Libertex има освоено 30 меѓународни награди од финансиски списанија и институции за нејзиниот квалитет за поддршка на корисниците и иновативни технолошки решенија.

2.2M клиенти низ светот
170 може да се тргува средства
27 земјите опфатени
20 Години на пазарот
30 меѓународни награди
700 вработени

Libertex платформа за тргување е еден од најдобрите веб и мобилни платформи за ефективна тргување со различни финансиски средства: cryptocurrencies, акции, валути, индекси, и стоки, како што е златото, нафта и гас.

средства за тргување

Фрлите поглед на најпопуларните средства за Libertex платформа за тргување. Трговците изберете овие се должи на нестабилноста и профит потенцијал. Изберете една, исто така и на проектот тргување веднаш.

Cryptocurrencies
Најмногу модерен начин да тргуваат со само еден клик. Изберете помеѓу Bitcoin, и широк спектар на altcoins. Поради популарноста брокерски надомест на овие инструменти е намален од страна на 50%. Не мислам два пати. Започнете тргување нив во моментов.

метали
Се чувствувам како да инвестираат? Изберете средства лесно може да се предвиди. Вести и предвидувања во внатрешноста на платформа ќе ви помогне да се разбере како Сребрена, Злато или брент ќе се движат. Трансферот на една и да почнат да инвестираат со толку ниско, како $5.

forex
Валута парови се меѓу повеќето испарливи средства на пазарот. Дали знаете кој Џорџ Сорос е? Тој стана богат со валута тргување. Можете да го направи тоа како добро. Започнете сега на EURUSD, USDCHF или на било која друга валута пар Libertex има да понуди.

Акции
На Libertex ќе најдете над 50 акции CFDs со највисок нестабилноста на пазарот. Блу чипс на американскиот пазар и најпопуларните акции од Америка, Латинска Америка и Европа чекаат. трговија нив сега.

Нафта и гас
Се чувствувам како да инвестираат? Изберете средства лесно може да се предвиди. Вести и предвидување во внатрешноста на платформа ќе ви помогне да се разбере како Брент сурова или злато, Сребрена ќе се движат. Трансферот на една и да почнат да инвестираат со толку ниско, како $5.

индекси
Чувствуваат Европската, Азија и американските економии со врвот вршење на берзанските индекси на. Изберете различни индекси да се инвестира во: од САД SP500 на израелските TA25.

земјоделството
чувство на конзервативната? Обиди се со тргување земјоделски CFD. Ниски нестабилноста и предвидливост да се направат овие средства одлично за долгорочни инвестиции со висока профитабилност.

Libertex

Научете. пракса. Трговија. Како да се започне тргување?

Запознајте се со основите за тргување со курс за почетници тргување. Научи повеќе