Libertex Trading F.A.Q.

Libertex Trading F.A.Q.

tregti

Çfarë është një shumëzues?

Një shumëzues është një faktor që rrit edhe fitimin tuaj të mundshëm dhe rreziqet .

Le të supozojmë që ju të blerë EUR / USD, shuma e juaj e investimeve është $50, dhe shumëzues juaj është 100. Në këtë rast, Shuma juaj e investimeve do të shkojnë deri 100 kohët, dhe kështu do të fitimit ($50 x 100 = $5,000).

Me një shumëzues, ju mund të tregtisë e madhe, edhe me një bilanc të llogarisë modeste.

Shënim i rëndësishëm: Të dy fitimi juaj potencial dhe ndryshimi humbja proporcionalisht me shumëzuesit e zgjedhur. Kjo eshte pse, për tregtarët rishtar, Ne rekomandojmë përdorimin e një koeficient minimal të 1, në mënyrë që të shmangen rreziqet në një situatë jo të favorshme në treg.

Çfarë shuma minimale është e nevojshme për të filluar tregtare?

Një sasi minimale për një tregti të vetme është $10. megjithatë, më shumë para që ju keni në llogarinë tuaj, mundësitë shumë tregtarë të hapur para jush.

Si mund ta përdor të ndaluar humbjen?

Në dritaren e tregtimit tuaj Libertex:

1. Shkruani shumën e juaj e tregtisë dhe vlerën shumëzues, dhe pastaj klikoni mbi të ndaluar humbjen / Merrni Fitimi .
2. Shëno në kutinë Stop Humbje për të aktivizuar në fushë.

Shkruani shumën e humbjes. Në rast të luhatje të çmimeve të pafavorshme, tregtia juaj do të mbyllet automatikisht sa më shpejt të nivelit të zgjedhur tuaj të çmimeve është arritur.

Si mund ta përdor Merrni Fitimi?

në tuaj Trading Libertex dritare:

1. Shkruani shumën e juaj e tregtisë dhe vlerën shumëzues, dhe pastaj klikoni mbi të ndaluar humbjen / Merrni Fitimi
2. Shëno në kutinë e fitimit për të aktivizuar në fushë.
Shkruani shumën e fitimit. Kur ajo është arritur, tregtia juaj do të mbyllet automatikisht.

Si mund të monitorojnë të ardhurat e mia?

Për të parë të ardhurat tuaja nga tregton hapura, shkojnë në Trades dhe zgjidhni Active.
Për të parë të ardhurat tuaja nga profesione të mbyllura, shkojnë në Trades dhe përzgjidhni Mbyllur.

Çfarë është Fee Trading dhe si është e ngarkuar?

Një tarifë tregtare ose komisioni është një sasi e vogël akuzat ndërmjetësi për kryerjen e transaksionin tuaj. Shuma e saktë varet nga aktivi dhe është shfaqur në dritaren e tregtisë, në mënyrë që ju e dini se upfront. Një tarifë tregtimit është akuzuar në çdo $1,000 investuar.

Le të supozojmë që ju të hapur një tregti të bleni në ar. Nëse tarifa e aplikueshme tregtare është $0.014, kjo do të thotë që ju do të paguani vetëm $0.014 në qoftë se ju të investojë $1,000, dhe shumëzues juaj është 1. në përputhje me rrethanat, tarifë tuaj tregtare do të jetë $0.028 nëse shumëzues juaj është 2.

Kur bëjnë tregjet e hapur dhe të afërt?

Tregjet financiare janë të hapura 24 orë në ditë, nga e hena ne te premte (me përjashtim të festave statutore).
Ka katër tregjet e mëdha rajonale: Australi, Azi, Evropë, dhe Amerika.
sesionet e tregtimit të hapur në 23:00 GMT dielën në Japoni dhe të ngushtë në 22:00 GMT premten në SHBA.

Pse nuk mund të tregtisë në fundjavë dhe festat?

Ju nuk mund të tregtisë në fundjavë dhe festat statutore, sepse bankat dhe bursat janë të mbyllura.

Sa e rrezikshme është tregtare tallen?

A Demo ose tallen llogari është shumë e ngjashme me një llogari të jetojnë tregtare, përveç që ju të mos merrni ndonjë rreziqe, ndërsa tregtare në një mënyrë demo. Një llogari demo siguron:

  • regjistrimi falas
  • Periudha Unlimited operacion
  • $50,000 në kredi virtuale ($5,000 në një app celular dhe $45,000 në platformën e internetit). Këto para nuk është e juaja për të tërhequr nga llogaria, por lajm i mirë është se në qoftë se ju të humbni të holla, ju nuk duhet të paguani përsëri asgjë.

Qasja në çdo instrumenteve tregtare. kushtet Trading, interface, dhe pasuritë janë të njëjtë si me një llogari të jetojnë tregtare.

Libertex


← Education Libertex Fjalori Libertex →